Actualitate

O fată de 15 ani, în stare CRITICĂ după un accident. A fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca la spital

O adolescentă de 15 ani din Satu Mare a fost lovită grav pe trecerea de pietoni de o mașină, iar acum se află în stare critică. Fata a fost transportată la spital la Cluj-Napoca pentru îngrijri medicale.

O fată de 15 ani,  în stare CRITICĂ după un accident. A fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca la spital O fată de 15 ani, în stare CRITICĂ după un accident. A fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca la spital

 

 


Totul s-a întâmplat în cursul zilei de miercuri, în orașul Ardud din județul Satu Mare, în apropierea școlii la care studiază tânăra.

 


După accident, adolescenta a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Satu Mare, iar ulterior medicii au decis să o ducă la spital în Cluj-Napoca cu elicopterul SMURD.

După accident, șoferul de 18 ani a fugit de la locul faptei, însă a fost prins mai târziu de polițiști. În schimb, tânăra a fost intubată și se află în stare critică.


„La data de 09 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza orașului Ardud, un autoturism a acroșat o tânără care se afla în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat autorul evenimentului, acesta fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Beltiug”, a transmis Poliția din Satu Mare.

CITEȘTE ȘI:

Un copil din Constanța a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce i-a EXPLODAT o petardă în mână

FOTO. Accident MORTAL în Cluj, între o mașină și o motocicletă. Femeie, dusă la spital cu elicopterul SMURD

Ultimele Stiri
abonare newsletter