Actualitate

ATENȚIE, ȘOFERI! Cod GALBEN de polei pe drumurile din județul Cluj

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață un cod galben de precipitații mixte și polei pentru zona joasă din județul Cluj.

ATENȚIE, ȘOFERI! Cod GALBEN de polei pe drumurile din județul Cluj ATENȚIE, ȘOFERI! Cod GALBEN de polei pe drumurile din județul Cluj

 

 


În zonele joase din județul Cluj, se vor semnala precipitații mixte care vor favoriza local depuneri de polei, până la ora 09:00.

 


„Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate și avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore”, precizează ANM.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Vremea la Cluj

Potrivit AccuWeather, ziua de miercuri, 9 februarie, vine cu ninsori la Cluj. Temperaturile maxime vor atinge 8 grade Celsius, iar probabilitatea de precipitații va fi de 71%.  Noaptea minimele vor coborî la -1 grad Celsius.


Zilele de joi și vineri se anunță calde pentru această perioadă, maxima zilei fiind de 9 grade.

Conform meteorologilor, sâmbătă, 12 februarie, ne-am putea bucura de o nouă repriză de ninsoare. Maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, iar minima pe timp de noapte de -4 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt așteptați câțiva fulgi de nea, șansele de precipitații fiind de 61%.


 

abonare newsletter