Actualitate

Clujul rămâne sub AVERTIZARE METEO cod galben de VISCOL până în această seară. Vânt PUTERNIC în mai multe localități din județ

Județul Cluj rămâne sub avertizare meteo cod galben de viscol și vânt puternic până în această seară la ora 20.00.

Cod galben de viscol în județul Cluj. Cod galben de viscol în județul Cluj.

 

 


Avertizarea este valabilă până marți la ora 20, iar fenomenele și zonele vizate sunt viscol în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și în Munții Apuseni, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

 


„În Carpații Meridionali și de Curbură, precum și în Munții Apuseni vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70...80 km/h, temporar va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută. Îndeosebi în zona înaltă, vântul va continua să aibă intensificări până în dimineața zilei de joi (10 februarie)”, se arată în avertizarea emisă de ANM.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


De asemenea, în intervalul orar 7:30 - 13:30 se află în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 55-65 km/h, fiind vizate mai multe localități din județul Cluj: Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Cojocna, Ceanu Mare, Luna, Feleacu, Moldovenești, Călărași, Petreștii de Jos, Ciurila, Tureni, Aiton și Ploscoș.

CITEȘTE ȘI:

COD GALBEN de ninsoare și viscol în județul Cluj! Vizibilitatea va fi mai scăzută

abonare newsletter