Actualitate

Lemnărie cuprinsă de FLĂCĂRI în localitatea Cornești. De la ce a pornit incendiul? FOTO

O autospecială pentru stingerea incendiilor s-a deplasat pentru a stinge flăcările ce au cuprins o lemnărie din localitatea Cornești, județul Cluj.

Lemnărie cuprinsă de FLĂCĂRI în localitatea Cornești. De la ce a pornit incendiul? FOTO Lemnărie cuprinsă de FLĂCĂRI în localitatea Cornești. De la ce a pornit incendiul? FOTO

 

 


Pompierii au descoperit o lemnărie de circa 50 metri pătrați cuprinsă de flăcări când au ajuns la fața locului.

 


Cauza probabilă a incendiului a fost focul din afumătoare lăsat nesupravegheat.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„Pompierii din Garda de intervenție Aghireș au intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o lemnărie de cca 50mp, în care erau depozitate mai multe bunuri, și era improvizată o afumătoare.


Incendiul s-a produs în localitatea Cornești, comuna Gârbău, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului au găsit anexa cuprinsă în totalitate de flăcări. Operațiunile de stingere au durat mai bine de o oră, fiind evitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a fost focul din afumătoare lăsat nesupravegheat”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu PUTERNIC în Măguri Răcătău! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul distrus. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter