Actualitate

Jandarmi din Cluj, bătuți de mai mulți bărbați care tăiau ILEGAL brazi din pădure. Unul dintre jandarmi a avut nevoie de îngrijiri medicale

Doi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, au fost agresați vineri, 4 februarie, în localitatea Călățele, județul Cluj. Conflictul a început în pădure, când mai multe persoane au fost prinse la furat de lemne.

Jandarmi din Cluj, bătuți de mai mulți bărbați care tăiau ILEGAL brazi din pădure. Unul dintre jandarmi a avut nevoie de îngrijiri medicale Jandarmi din Cluj, bătuți de mai mulți bărbați care tăiau ILEGAL brazi din pădure. Unul dintre jandarmi a avut nevoie de îngrijiri medicale

 

În urma incidentului, un jandarm a avut nevoie de îngrijiri medicale.


În urma incidentului produs, 4 persoane au fost duse la audieri și vor răspunde pentru infracțiunea de ultraj. Polițiștii din Huedin au deschis un dosar penal unde se efectuează acte de urmărire penală. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„În urma acțiunii desfășurate în comun cu lucrătorii din cadrul Ocolului Silvic Huedin, în data de 4.02.2022 în jurul orelor 14:14 un echipaj de jandarmi împreună cu lucrătorii silvici au surprins un grup de persoane de etnie romă care sustrăgeau materiale din pădure.


Aceștia au aruncat cu obiecte contondente asupra jandarmilor și pădurarului, unul dintre jandarmi având nevoie de îngrijiri medicale, deplasându-se la spital unde nu a necesitat internarea.

Prin apel la 112 a fost solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se un echipaj de poliție care a condus la sediul Poliției Huedin 4 persoane suspecte de săvârșirea infracțiunii de ultraj. Cercetările se desfășoară în continuare sub conducerea procurorului”, a declarat pentru Monitorul de Cluj, Ramona Igna, purtătorul de cuvânt al  Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.


Localnicii s-au apărat spunând că nu este ilegal să taie crengi, ci doar copaci, însă când au fost somaţi să vină la secţie, au devenit agresivi, iar întreaga scenă a fost filmată de martori.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter