Actualitate

Incendiu de proporții la un adăpost de animale, în comuna Apahida! Animalele au fost evacuate

Un incendiu de proporții a izbucnit la un adăpost de animale din localitatea Câmpenești, comuna Apahida, din județul Cluj. Animalele au fost evacuate înainte să aibă loc o tragedie.

Incendiu de proporții la un adăpost de animale, în comuna Apahida! Animalele au fost evacuate/ poza reprezentativă Incendiu de proporții la un adăpost de animale, în comuna Apahida! Animalele au fost evacuate/ poza reprezentativă

 

 


Incendiu s-a manifestat pe o suprafață de 300 de metri pătrați și, cel mai probabil, a pornit de la un scurtcircuit:

 


„Intervenție pentru stingerea unui incendiu la un adăpost de animale din Câmpenești. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu care a afectat un adăpost de animale din localitatea Câmpenești, comuna Apahida.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Animalele au fost evacuate, iar colegii au lichidat incendiul și nu a existat posibilitatea ca acesta să se extindă mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au existat persoane care să solicite consult medical. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT pe centura Vâlcele - Apahida. Un TIR s-a răsturnat, iar șoferul rănit a fost dus la spital. FOTO

Un șofer de 19 ani s-a izbit cu mașina de un parapet, în curbă, în Cluj! Tânărul a ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter