Actualitate

Un bărbat din Cluj-Napoca și-a luat fiul de 5 ani și a dispărut. A amenințat că îi va face rău copilului

Un bărbat din Cluj-Napoca a dispărut și și-a luat fiul cu el. Tatăl și-a amenințat familia că-și va face rău lui și copilului. Polițiștii i-au găsit înainte să se întâmple o tragedie.

Un bărbat din Cluj-Napoca și-a luat fiul de 5 ani și a dispărut. A amenințat că îi va face rău copilului Un bărbat din Cluj-Napoca și-a luat fiul de 5 ani și a dispărut. A amenințat că îi va face rău copilului

 

 


Poliția a fost anunțată că un bărbat din Cluj-Napoca, ce și-a amenințat familia că își va face rău lui și fiului său, s-a făcut dispărut și a luat copilul cu el.

 


Din fericire, nu după mult timp, polițiștii au reușit să îi identifice pe cei doi și să-l înapoieze pe băiat mamei sale:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 22.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiu, ar fi adresat amenințări membrilor familiei, prin intermediul unor mesaje, referitoare la integritatea fizică a fiului său, în vârstă de 5 ani, dar și a celei proprii.


În urma sesizării, la nivelul inspectoratului, au fost demarate cu operativitate activități pentru depistarea acestuia și a minorului, în cadrul misiunii, în vederea gestionării situației intervenind și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

În jurul orei 00.15, activitățile de căutare derulate au condus la identificarea bărbatului și a minorului, de către un echipaj al polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca. După găsirea celor doi, la sediul unității de poliție, au fost continuate verificările, pentru clarificarea tuturor aspectelor existente, în cauză fiind totodată sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, în vederea protejării intereselor minorului, care ulterior a fost lăsat în custodia mamei”, a transmis IPJ Cluj.


Însă, după cele întâmplat, bărbatul doar a fost reținut pentru 24 de ore, după care i-a fost emis un ordin de restricție provizoriu:

„În baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore. În cauză, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, printre măsurile impuse fiind și aceea de a păstra o distanță minimă de 200 de metri față de familie, de domiciliu și locul de muncă al membrilor acesteia. La activitățile de căutare au participat jandarmi și polițiști locali”, potrivit IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

Povestea cutremurătoare din spatele crimei: Ce l-a împins pe Takacs Gyorgy să își UCIDĂ fiul de 8 ani

Închisoare pe VIAȚĂ pentru Takacs Gyorgy, tatăl care și-a omorât copilul de 8 ani în Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter