Actualitate

Un bărbat de 48 de ani a plecat de acasă și este de negăsit. L-ați văzut?/UPDATE: Bărbatul a fost găsit

Polițiștii clujeni sunt în căutarea unui bărbat de 48 de ani din Cluj-Napoca care a plecat sâmbătă de acasă și este de negăsit.

Un bărbat de 48 de ani a plecat de acasă și este de negăsit. L-ați văzut? Un bărbat de 48 de ani a plecat de acasă și este de negăsit. L-ați văzut?

 

UPDATE


„Numitul GAL IMRE, de 48 de ani, plecat voluntar la data de 29 ianuarie a.c. de la adresa unde acesta locuia, a fost depistat de polițiști pe raza municipiului Cluj-Napoca. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Vă mulțumim pentru sprijin”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

Știrea inițială


Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 21:30, Gal Imre, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuința sa, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

SEMNALMENTE 

-înălțime aproximativ 1.70 – 1.75 metri, greutate aproximativ 70 kg, ochi verzi, părul grizonat și început de calviție în părțile laterale
-la momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă albastru cu galben, pantaloni de culoare neagră și încălțăminte de culoare închisă


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter