Actualitate

Vreme extrem de rece și ger în Cluj. Când cresc temperaturile?

Vremea nu dă semne că s-ar îmbunătăți prea curând. Agenția Națională de Meteorologie a realizat estimări ale temperaturilor și cantităților de precipitații pentru perioada 25 ianuarie – 6 februarie în toată țara.

Vreme extrem de rece și ger în Cluj. Când cresc temperaturile? Vreme extrem de rece și ger în Cluj. Când cresc temperaturile?

 

 


Potrivit meteorologilor, vremea în Transilvania rămâne rece, temperaturile maxime vor oscila între -5 grade și -1 grad, iar cele minime între -16 grade și -10. În acest interval sunt așteptate ninsori în fiecare zi.

 


Vremea în Transilvania

În primele trei zile de prognoză vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea, cu o medie a temperaturilor maxime de -5...-1 grad și a minimelor de -16...-10 grade. Apoi, până în data de 28 ianuarie se va încălzi, astfel că media temperaturilor maxime va crește cu aproximativ 5 grade, iar a minimelor cu 6...7 grade. În zilele care vor urma, media maximelor termice va oscila între 0 și 4 grade și a minimelor între -9 și -2 grade. Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare aproape în fiecare zi.

Vremea la munte

În tot intervalul de prognoză valorile de temperatură se vor menține negative. Media maximelor termice va avea variații între -11 și -3 grade, iar a minimelor între -18 și -8 grade. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în primele patru zile. Temporar va ninge în fiecare zi.


Cum va fi vremea la Cluj?

Conform site-ului AccuWeather, ziua de marți vine cu ninsori în Cluj. Temperaturile maxime vor atinge -6 grade Celsius, iar probabilitatea de precipitații va fi de 49%.  Noaptea minimele vor coborî la -8 grade Celsius.

Miercuri, 26 ianuarie, cresc temperaturile, însă acestea vor rămâne sub zero grade. În noaptea de miercuri spre joi, minima va fi de -7 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Și în această zi sunt așteptate ninsori, șansele de precipitații fiind de 84%.


Potrivit meteorologilor, vremea se încălzește ușor de vineri, 28 ianuarie. Maxima zilei ajunge la 3 grade Celsius, iar pe seară sunt anunțate câteva reprize de ninsoare, șansele de precipitații fiind de 67%.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter