Actualitate

Hoț, prins în acțiune în Cluj-Napoca. Bărbatul fura parfumuri și haine din mall. A fost arestat preventiv

Un bărbat de 30 de ani din Hunedoara a fost prins în flagrant furând parfumuri și haine dintr-un mall din Cluj-Napoca.

Hoț prins în flagrant într-un mall din Cluj. Hoț prins în flagrant într-un mall din Cluj.

 

 


„La data de 21 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat cu vârsta de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

 


Din cercetările derulate a reieșit faptul că la data de 9 ianuarie, acesta ar fi sustras din incinta mai multor magazine aflate într-un centru comercial din Cluj-Napoca, mai multe parfumuri și un articol vestimentar.

În urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului în cauză, la data de 21 ianuarie, polițiștii au depistat bărbatul în flagrant delict, fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore.


La data de 22 ianuarie, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au emis pe numele acestuia mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbați bănuiți că au furat din mașini și un magazin din Mănăștur, prinși de poliție. Unul era arestat la domiciliu si altul minor

abonare newsletter