Actualitate

Accident pe Splaiul Independenței între un autobuz și o mașină. Un bărbat a fost rănit și transportat la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc joi dimineață între un autobuz și o mașină pe Splaiul Independenței din Cluj-Napoca. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital.

Accident pe Splaiul Independenței între un autobuz și o mașină. Un bărbat a fost rănit și transportat la spital Accident pe Splaiul Independenței între un autobuz și o mașină. Un bărbat a fost rănit și transportat la spital

 

UPDATE ORA 10:28


„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 08.30, cu privire la producerea unui accident de circulație, pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul în vârstă de 38 de ani al unui mijloc de transport persoane care circula pe strada George Coșbuc a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, înspre cartierul Mănăștur. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autovehicul. Șoferul în vârstă de 44 de ani a fost transportat la o unitate medicală.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Știrea inițială


În urma accidentului, un bărbat de 30 de ani a fost rănit.

„Pompierii din cadrul Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în această dimineață, pe Strada Splaiul Independenței din municipiu. Solicitarea a venit în jurul orei 8:30, iar pompierii au găsit la fața locului un autobuz și două automobile avariate. Un bărbat de cca 30 de ani, care prezenta afecțiuni ușoare, și a fost consultat de către echipajele SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Bulevardul Muncii, cu mașina Poliției Locale. Un autobuz, implicat în impact. O persoană a fost rănită. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter