Actualitate

Bărbat de 66 de ani din Cluj, prins fără permis după ce a făcut accident. Suspectul, reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 66 de ani din comuna Ceanu Mare, Cluj a condus fără a avea permis și a provocat un accident.

Bărbat fără permis, prins de polițiști după ce a făcut accident. Bărbat fără permis, prins de polițiști după ce a făcut accident.

 

 


„La data de 17 ianuarie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din comuna Ceanu Mare, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 


În fapt, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați să intervină în urma producerii unui accident rutier soldat cu pagube materiale, la intersecția drumurilor DJ 161A și DC 65, pe raza localității Strucut, din comuna Ceanu Mare.

Conform verificărilor efectuate la locul producerii evenimentului rutier, cel în cauză ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din direcția localității Cojocna, către Ceanu Mare.


Polițiștii au constatat că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Bulevardul Muncii, cu mașina Poliției Locale. Un autobuz, implicat în impact. O persoană a fost rănită. FOTO

abonare newsletter