Actualitate

Incendiu la o hală din Turda! Tubulatura de ventilație și acoperișul, distruse de flăcări

Un incendiu a izbucnit la un Centru Logistic din Turda. Flăcările au cuprins acoperișul și tubulatura de ventilația.

Incendiu la o hală din Turda! Tubulatura de ventilație și acoperișul, distruse de flăcări Incendiu la o hală din Turda! Tubulatura de ventilație și acoperișul, distruse de flăcări

 

 


La fața locului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale de stins incendii și o plantformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi.

 


Din fericire, nimeni nu a fost rănit:

„Intervenție pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins o secțiune a tubulaturii instalației de ventilare dintr-un Centru Logistic din localitatea Turda. Trei autospeciale pentru stins incendii și o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la un Centru Logistic situat pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Turda.


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit o secțiune a tubulaturii sistemului de ventilare-încălzire și o secțiune a acoperișului halei centrului logistic afectate de flăcări.

Intervenția promptă personalului de la locul de muncă cu mijloace de primă intervenție a reușit să țină sub control flăcările, până la sosirea echipajelor de intervenție, fiind evitată propagarea acestora.


Nu au fost persoane care să solicite consultul medical, iar pagubele înregistrate au fost minime, fiind distruse tubulatura de ventilație pe cca 10 m și cca 2mp din acoperișul halei”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Scăpări de gaze în urma unui accident în Băița, Cluj. Un șofer a intrat cu mașina în instalația de gaz

Accident cu două TIR-uri implicate, lângă Cluj. Două echipaje de salvare au intervenit la fața locului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter