Actualitate

Pedeapsă în cazul copilului de 9 ani din Cluj, mâncat de viermi. Bunica acestuia, condamnată la 18 ani de închisoare

Bunica copilului de 9 ani din Dej care a fost lăsat de familie să moară mâncat de viermi a primit 18 ani de închisoare cu executare. Mama și concubinul acesteia au fost de asemenea condamnați.

Bunica băiatului din Dej mâncat de viermi, condamnată la închisoare. Bunica băiatului din Dej mâncat de viermi, condamnată la închisoare.

 

 


Tribunalul Cluj a condamnat-o pe bunica băiatului la 18 ani și 4 luni de închisoare, scrie dejeanul.ro.

 


Mama minorului lăsat să moară în agonie a primit tot o pedeapsă de 18 ani de închisoare, iar concubinul ei a fost condamnat la 19 ani de detenție.

Fapta a fost descoperită în vara anului 2020, băiatul de doar 9 ani fiind depistat în propria casă cu răni adânci și infectate, mâncate de muște și viermi pe tot corpul. Fusese transportat la spital în comă, cu unele părți ale corpului în putrefacție, iar de atunci medicii Spitalului de Pediatrie din Cluj au făcut tot ce au putut ca să-l salveze. În luna august, băiatul a murit însă.


Băiatul nu avea șanse de supraviețuire

Medicii nu i-au oferit încă de la început prea multe șanse copilului de 9 ani. Acesta a fost conectat la aparate și deși a avut câteva respirații spontane, nu a fost suficient ca să-l deconecteze. Medicii au renunțat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigații, iar atunci au descoperit leziuni neurologice grave, caz în care, chiar și dacă copilul ar fi supraviețuit, s-ar fi chinuit întreaga viață.

Mama minorului a fost reținută de polițiști încă din ziua în care au găsit copilul în starea deplorabilă. Judecătorii au arestat-o atunci preventiv pentru 30 de zile, ulterior fiind condamnată la 18 ani de închisoare.

CITEȘTE ȘI:

Câine abandonat și lovit cu mașina de un bărbat, în Dej. Ce s-a întâmplat cu animalul? VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter