Actualitate

Tişe nu comentează declaraţiile de pe blogul său

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/20_ziua/03 alin tise audiente in teritoriu cetatenii someseni rp 21.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe nu vrea să comenteze sau să completeze declaraţiile făcute săptămâna trecută, pe blogul său, potrivit cărora se simte „şantajat”.</p>

 

„Nu vreau acum să declar nimic. Tot ce am avut de spus am spus pe blog. Nu am nimic de adăugat. Timpul le va rezolva pe toate”, a spus ieri Alin Tişe, răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor.


Vă reamintim că preşedintele Consiliului Judeţean a afirmat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe blogul său, că se simte ţinta unor atacuri venite din partea „unora care vor Clujul fără luptă”. El nu a făcut însă nominalizări. „Constat, în ultima perioadă, că am devenit o ţintă. Sunt ţinta unora care vor Clujul fără luptă. Sunt un obstacol în calea unora care doresc să pună mâna pe Cluj fără competiţie. Care vehiculează şi instrumentează zi de zi scenarii care mă vizează. Oameni care mă doresc anchetat fie de DNA, fie de DIICOT, fie de oricine mi-ar ştirbi din imagine în faţa clujenilor. Sunt indivizi care se ocupă exclusiv de mizerii; care se ocupă de delaţiuni şi care, prin acţiunile lor, au distrus viaţa şi cariera multor oameni (profesori, medici, magistraţi, persoane publice, ziarişti etc). Aceiaşi care afirmă peste tot că următoarea ţintă e Tişe. Pentru că asta şi-ar dori ei. Personaje care au prădat acest oraş şi judeţ, care fac scenarii şi dictează acum campanii împotriva mea”, a afirmat Alin Tişe, pe blogul său.   A.M.C.

abonare newsletter