Actualitate

„Jucării cu zâmbete” pentru copiii cu cancer

<p />Clujenii pot să doneze jucării pentru copiii bolnavi de cancer, care provin din familii defavorizate și sunt internați în Cluj-Napoca.

Acțiunea este desfășurată luna aceasta de ONG-ul Societatea Română de Cancer (SRC) Cluj-Napoca, în cadrul campaniei „Jucării cu zâmbete” pentru copiii diagnosticaţi cu cancer, care urmează tratamente în Cluj-Napoca şi care provin din familii sărace sau defavorizate.

Scopul campaniei constă în colectare de donaţii sub formă de jucării pentru cadourile de Crăciun, strângere de donaţii sub formă de sponsorizări de la persoane fizice şi/sau juridice, utilizate pentru achiziţionarea obiectelor de uz personal sau a unor materiale educaţionale și crearea atmosferei de Crăciun pentru copiii beneficiari ai campaniei.


Persoanele interesate să doneze jucării se pot adresa direct la sediul SRC de pe strada Bisericii Ortodoxe, nr.11. Pentru mai multe informații este disponibil numărul de telefon 0264 – 450.095, zilnic, între orele 9.00 – 15.00. Donaţii financiare pot fi efectuate de către persoane fizice sau juridice în contul SRC Cluj-Napoca - RO72 RNCB 0106 0265 8893 0001, deschis la Banca Comercială Română, sucursala Cluj, cu menţiunea „Campania Jucării cu Zâmbete”.

Donaţiile rezultate în urma campaniei vor fi oferite beneficiarilor acesteia în forma cadourilor de Crăciun din partea lui Moş Crăciun. Reprezentanții SRC Cluj-Napoca spun că copiii diagnosticaţi cu cancer sunt nevoiţi să poarte povara acestei maladii de la o vârstă mult prea fragedă, dar prin efortul comun al clujenilor, acești copii pot trăi și momente frumoase.    G.D.

abonare newsletter