Actualitate

Se întorc ninsorile! COD GALBEN de ninsori în 14 județe, inclusiv Cluj. Stratul de zăpadă va ajunge la 15 centimetri

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ninsori pentru 14 județe, inclusiv Cluj. Stratul de zăpadă va ajunge la 15 centimetri.

Se întorc ninsorile! COD GALBEN de ninsori în 14 județe, inclusiv Cluj. Stratul de zăpadă va ajunge la 15 centimetri

 

 


Codul galben a intrat în vigoare sâmbătă la ora 10:00 și va fi în vigoare până duminică dimineață, la aceeași oră.

 


În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și local în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă în medie de 10...15 cm. În Carpații Occidentali, în vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali va ninge abundent, iar stratul de zăpadă nou depus va fi local consistent.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55...65 km/h în sudul Banatului  și pe crestele Carpaților Meridionali unde va fi viscol. În restul teritoriului se vor semnala precipitații mixte și izolat se va produce polei, iar în prima parte a intervalului va mai ninge, cu precădere în dealurile sudice.


Judeţele vizate de codul galben de ninsori sunt Alba, Caraş Severin, Sălaj, Arad, Gorj, Satu Mare, Bihor, Hunedoara, Timiş, Bistriţa-Năsăud, Mehedinţi, Vâlcea, Cluj şi Maramureş.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter