Actualitate

Spectacol pentru clienţii Compexit pe scena Teatrului Național

<p /><img src="documente/stories/12_decembrie/20_ziua/07 ioan_bocsa1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În această seară, Compexit Trading îşi invită clienţii şi colaboratorii la Teatrul Naţional pentru vizionarea spectacolului „Praguri” - Concert de iarnă, susținut de Ioan Bocșa (foto) și Ansamblul „Icoane”.

Concertul va avea loc în sala „Lucian Blaga”, începând cu ora 19.

Maestrul Ioan Bocșa împreună cu Ansamblul de Muzică Tradiţională Românească „Icoane” vor reînvia valorile tradiționale spirituale românești, cu un repertoriu compus din cântece rituale, ce însoțesc cele mai importante praguri– evenimente ale trecerii omului prin viață: naștere, cătănie, căsătorie, muncă și moarte. Rapsodul Ioan Bocșa este un interpret vocal de excepţie al muzicii tradiţionale româneşti și cel mai bun exponent al colindei arhaice. Concertul se adresează prietenilor, clienţilor și partenerilor Compexit Trading.


„Sărbătorile sunt momente din an în care ne îndreptăm cu recunoștiinţă și mulţumire spre cei care ne-au fost alături, spre persoane dragi nouă. Sala Teatrului National este neîncăpătoare pentru cei pe care i-am fi vrut aproape la un astfel de eveniment. Mă gândesc aici, în primul rand, la membri Compexit Club, ce însumează în prezent peste 5.000 persoane. Cu siguranță în 2012 vom pregăti și alte actiuni dedicate lor, clienților noștri” a declarat Sorin Niste, director executiv Compexit Trading.

abonare newsletter