Actualitate

PIAȚA AGROALIMENTARĂ LEUL – dezvoltăm un nou concept de piață urbană (P)

Piața Agroalimentară LEUL situată în Cluj-Napoca (Piața Mihai Viteazu) își schimbă înfățișarea.

Dezvoltând un nou concept urban de piață centrală, modern și orientat către client, spațiul situat la parterul Complexului Leul urmând să fie închis pentru renovare până la o dată estimată pentru 1 martie 2022.

În lunile ianuarie și februarie 2022 piața de legume și fructe va funcționa în exterior pe strada Ploiești (zona pieței de flori).


Noua amenajare a Pieței Agroalimentare Leul va fi complexă, spațiile vor fi renovate integral și regândite circulațiile, astfel încât să existe o accesibilitate cât mai mare, cu o ofertă comercială care să satisfacă o gamă cât mai variată de clienți. Noile spații, ce vor avea un design modern, cu magazine modulare, cu vitrine largi, vor găzdui o selecție de magazine ale producătorilor locali și regionali, care vor constitui o alternativă la produsele din hypermarketuri. Piața de legume-fructe se va axa în principal pe producătorii tradiționali, autentici, dorind să creăm o punte între gospodăriile și fermele din zonă și locuitorii municipiului Cluj-Napoca.

Amplasarea ultracentrală a noului concept de piață va deveni o alternativă solidă pentru cei din mediul urban care își doresc să aibă acces la o gamă diversă de produse naturale, pentru un stil de viață sănătos.

Ultimele Stiri
abonare newsletter