Actualitate

Clujeancă, condamnată la ÎNCHISOARE pentru că și-a înjunghiat concubinul. Victima a avut nevoie de 50 de zile de spitalizare

Mult mai rar, în cazurile de violență în familie poate fi și bărbatul victima. S-a întâmplat într-o locuință din Cluj-Napoca, în care o femeie și-a înjunghiat concubinul, care a avut nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, scrie clujust.ro.

Clujeancă, condamnată la ÎNCHISOARE pentru că și-a înjunghiat concubinul. Victima a avut nevoie de 50 de zile de spitalizare Clujeancă, condamnată la ÎNCHISOARE pentru că și-a înjunghiat concubinul. Victima a avut nevoie de 50 de zile de spitalizare

 

 


Potrivit clujust.ro, în data de 8 februarie 2021, femeia în vârsta de 47 de ani și-a înjunghiat concubinul în urma unui conflict. Potrivit autorităților, între cei doi se iscau des certuri cu agresiune fizică pe fondul consumului de alcool.

„În data de 08.02.2021, în jurul orei 21:15, în timp ce se afla în locuința de domiciliu din Cluj-Napoca…pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat concubinului său cu care locuiește (persoana vătămată B), o lovitură cu cuțitul în hemitoracele stâng, cauzându-i, printre altele, o plagă profundă de aproximativ 4 cm lungime, transfixiantă până în cavitatea ventricului drept, o leziune de 3 cm la nivelul pericardului diafragmic și o lezziune de un cm la nivelul stomacului”, se arată în actele depuse la dosar.


Leziunile provocate au pus în primejdie viața bărbatului.

Citește articolul integral pe clujust.ro


 

CITEȘTE ȘI:

INCIDENT ȘOCANT! Un copil de 13 ani a ÎNJUNGHIAT cu un cuțit o fată la Iulius Mall

abonare newsletter