Actualitate

Incendiu mare în seara de Ajun, în Cluj! Acoperișul, cuprins de flăcări. O femeie, dusă la spital. VIDEO

Un incendiu mare a avut loc la o casă din județul Cluj, în localitatea Jichișu de Sus. Focul a cuprins întreg acoperișul. Pompierii au intervenit de urgență, iar o femeie a fost transportată la spital.

Incendiu la o casă în seara de Ajun, în Cluj! Acoperișul, cuprins de flăcări. O femeie, dusă la spital. VIDEO Incendiu la o casă în seara de Ajun, în Cluj! Acoperișul, cuprins de flăcări. O femeie, dusă la spital. VIDEO

 

 


Pompierii din Cluj au intervenit de urgență la un incendiu ce a pornit în seara de Ajun, vineri, 24 decembrie 2021.

Flăcările au cuprins întreg acoperișul casei, iar incendiul a fost oprit înainte ca flăcările să se extindă. Oamenii au ieșit deja din casă la sosirea pompierilor, dar o femeie a avut nevoie de ajutor medical fiindcă prezenta „o agitație psihomotorie”:


„Pompierii dejeni au fost solicitați pe parcursul noptii trecute să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit din localitatea Jichișu de Sus.

În momentul sosirii la fața locului acoperișul, cu o suprafață de CCA 150mp, era cuprins în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți în afara locuinței. S-a intervenit cu două autospeciale de stins incendii pentru a limita și lichida focarele ce au cuprins casa de locuit, fiind limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, deși în imediata vecinătate a acestora mai exista o casă de locuit și o anexă gospodărească.


O femeie de cca 70 de ani a primit primul ajutor calificat prezentând agitație psihomotorie și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la coșul pentru evacuarea fumului care era cel mai probabil izolat necorespunzător față de materiale combustibile”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu pe strada Traian din Cluj-Napoca! O casă a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

Incendiu la o casă din Turda. Au intervenit două autospeciale și un echipaj SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter