Actualitate

Localnicii dintr-o comună clujeană vor să interzică circulația mașinilor de mare tonaj

Zeci de familii din comuna Mica sunt pregătite să blocheze drumul și să nu mai permită accesul mașinilor de mare tonaj prin localitate.

Localnicii dintr-o comună clujeană vor să interzică circulația mașinilor de mare tonaj Localnicii dintr-o comună clujeană vor să interzică circulația mașinilor de mare tonaj

 

 


Localnicii din Mica sunt terorizați de numărul mare de mașini care trec zilnic prin localitate după ce traficul pe podul din Dej a fost interzis. În luna octombrie, autoritățile au decis să închdiă circulația vehiculelor mai grele de 7,5 tone pe podul din Dej, pentru lucrări la structura de rezistență.

 


Astfel, toate mașinile mari care mergeau spre Baia Mare și Bistrița prin Dej sunt obligate să treacă prin această localitate.

„Deci fisurile aici în casă au început în ultima lună, de când este traficul deviat prin comuna noastră. Până atunci nu am avut așa ceva”, a declarat un localnic pentru Știrile ProTv.


„De când umblă tirurile astea pe aici, a crăpat pe lângă geamuri, termopanul de la ușă s-o lăsat în jos de nu stă închis. Portița de la drum nu mai sta încuiată că s-au depărtat stâlpii”, a adăugat o femeie.

Localnicii au cerut soluții urgențe și au amenințat că vor bloca drumul dacă nu primesc un răspuns din partea autorităților.

CITEȘTE ȘI:

Drumul expres Cluj - Dej - Bistrița prinde contur! A fost semnat acordul de colaborare cu CJ Bistrița-Năsăud

Câine abandonat și lovit cu mașina de un bărbat, în Dej. Ce s-a întâmplat cu animalul? VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter