Actualitate

Accident GRAV în Câțcău. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit altă mașină. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc marți, în jurul orei 17:00, pe DN 1C, între localitățile Câțcău și Coplean. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu altă mașină.

Accident GRAV în Câțcău. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit altă mașină Accident GRAV în Câțcău. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit altă mașină

 

UPDATE ORA 20:54


„O autospecială și un echipaj SAJ au intervenit în urma accidentului rutier din Coplean. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 17.10, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. O persoană a fost consultată și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Știrea inițială

Un tânăr de 20 de ani, care se deplasa în direcția Câțcău, ar fi pierdut controlul volanului, ajungând pe contrasens unde s-a ciocnit cu o altă mașină condusă de un bărbat de 40 de ani.


În urma accidentului, bărbatul de 40 de ani a fost transportat la spital.

„Accident rutier pe DN 1C, între localitățile Câțcău-Coplean. Conducătorul auto în vârstă de 20, care se deplasa în direcția Câțcău ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din direcția opusă, condus de un bărbat de 40 de ani.


Cel din urmă a fost transportat la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Câmpia Turzii. O mașină de poliţie a fost lovită de o mașină și proiectată într-un alt autoturism. FOTO

Accident în Vâlcele, Cluj. O mașină s-a răsturnat. FOTO

abonare newsletter