Actualitate

2022 vine cu destinații noi! Wizz Air deschide noi rute de la Cluj-Napoca spre Malta și Nisa

Compania Wizz Air anunță introducerea a două noi rute din Cluj-Napoca către Nisa și Malta. Primele zboruri sunt anunțate anul viitor.

2022 vine cu destinații noi! Wizz Air deschide noi rute de la Cluj-Napoca spre Malta și Nisa

 

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi introducerea a cinci noi rute din Cluj-Napoca și Craiova către destinații din Europa. Românii pot călători acum la tarife scăzute din Cluj-Napoca către Malta (Valletta) și Nisa, iar din Craiova spre Barcelona, Paris Beauvais-Tille și Bruxelles S. Charleroi. Biletele pentru toate aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 14.99 EUR / 69 RON.


Zborurile pe noile rute operate în 2022 de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor începe pe 28 martie către Malta și 1 august către Nisa, Franța. Pe lângă cele două noi rute din Cluj-Napoca, Wizz Air deschide 3 rute de anul viitor de pe Aeroportul Internațional Craiova, acestea vor debuta pe 30 august către Barcelona, 31 august către Paris Beauvais-Tille și 29 august către Bruxelles S. Charleroi

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei spunând „da zborurilor” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.


Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

 „Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România către cinci noi destinații în 2022. Aceste cinci noi rute anunțate pentru anul viitor demonstrează încă o dată angajamentul nostru de a le oferi românilor destinații convenabile la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim pasagerilor români din Cluj-Napoca și Craiova o experiență memorabilă de călătorie către frumoasele orașe Valletta, Nisa, Barcelona, Paris și Bruxelles, la bordul aeronavelor noastre moderne”, a declarat Paulina Gosk, Communication Manager la Wizz Air.


Cele mai noi rute WIZZ Air din România

Cluj-Napoca - Malta
-zile: luni-vineri
-primul zbor: 28 martie 2022
-preț pornind de la: 99 de lei

Cluj-Napoca - Nisa
-zile: luni-vineri
-primul zbor: 1 august 2022
-preț pornind de la: 69 de lei


 

CITEȘTE ȘI:

Zboruri suspendate de Wizz Air de pe Aeroportul din Cluj. Spre ce destinații nu se va mai putea călători din 2022?

Ultimele Stiri
abonare newsletter