Actualitate

Ajutor pentru imunitate – o campanie de ajutorare a persoanelor din medii defavorizate (P)

Luna decembrie este luna în care își dau mâinile diferite asociații, companii și oameni de bine, în sprijinul celor care au mai puțin, a celor care au nevoie și care se bucură de un ajutor în preajma sărbătorilor.

Copii și adulți, familii tinere și persoane mai în vârstă, nimeni nu este uitat în aceste zile.

Inspire Movement a lansat campania Ajutor pentru imunitate, o campanie prin care a asigurat necesarul de vitamine și minerale atât pentru adulți, cât și pentru copii, pentru întreaga perioadă a iernii. Astfel, peste 300 de familii , adulți și copii, au beneficiat de pachete cu Vitamina D3 și minerale Tonico Vita, precum și de cutii Hepiflor pentru copii și bebeluși.


Pachetele au ajuns la peste 150 de familii și copii din zonele de munte, unde accesul la medici, farmacii și la medicamente este deosebit de greu, mai ales în timpul iernii. 

Peste 150 de pachete au ajuns și în satele și zonele greu accesibile din județul Cluj, la familiile cu puține posibilități materiale, la copiii din școli și la orfelinate.


Pe lângă vitamine si minerale voluntarii au asigurat în pachetele de sărbători alimente, dulciuri, jucării, rechizite și cărti pentru copii.

Inspire Movement este un proiect care își dorește să inspire, să ajute și să susțină campanii căt mai targetate pe nevoile oamenilor, declară Camelia Lung – manager Inspire Movement.


Scopul nostru este de a realiza o serie mai lungă de astfel de campanii, nu doar punctual, acum de sărbători, care să ajute persoanele cu acces limitat la informare și servicii medicale, iar acestea nu sunt deloc puține. Ne dorim și incurajăm participarea unui număr cât mai mare de companii, de producători farmaceutici, de medici și nu numai, în astfel de proiecte, pentru că doar împreună reușim să aducem educația și serviciile medicale în astfel de zone. Nimeni nu trebuie uitat atunci când vine vorba de sănătate sau boală" , a completat Camelia Lung.

CITEȘTE ȘI:

O nouă campanie umanitară pentru familiile izolate din Munții Apuseni

Ultimele Stiri
abonare newsletter