Actualitate

Pakistanezi intrați ilegal în țară, prinși în tren de polițiștii clujeni. Bărbații s-au ales cu dosar penal

Cinci tineri din Pakistan care se aflau ilegal în România au fost prinși în tren de polițiștii clujeni. Imigranții au fost duși la secția de poliție din Dej și identificați.

Cinci tineri din Pakistan, intrați ilegal în țară, prinși în Dej.

„În cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi din cadrul I.G.P.R., polițiștii au depistat în noaptea de 16/17 decembrie, în trenul care circulă pe relația Iași-Timișoara, un grup de 5 migranți.

Persoanele depistate nu dețineau asupra lor documente legale de identitate sau permise legale de ședere pe teritoriul statului român.


În vederea stabilirii identității și pentru clarificarea tuturor aspectelor referitoare la modul în care au pătruns pe teritoriul național, cei cinci bărbați au fost conduși la sediul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Dej .

Astfel, polițiștii au stabilit identitatea acestora, respectiv 5 bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, din Pakistan.


În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea, cu privire la această situație au fost sesizați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Cluj, precum și Inspectoratul General pentru Imigrări”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri din Cluj-Napoca, reținuți de polițiști după ce au LOVIT și jefuit un taximetrist

Ultimele Stiri
abonare newsletter