Actualitate

Wonderland Cluj oferă locuri de muncă tuturor angajaților de la pensiunea afectată de explozie

Wonderland Cluj Resort anunță că oferă sprijin tuturor angajaților de la Pensiunea Monor care au rămas fără loc de muncă în urma exploziei puternice care a avut loc vineri dimineața în Cluj-Napoca.

Wonderland Cluj oferă loc de muncă angajaților pensiunii afectate de explozie. Wonderland Cluj oferă loc de muncă angajaților pensiunii afectate de explozie.

Bukos Attila, reprezentatul Wonderland Cluj, a transmis pentru Monitorul de Cluj că resortul pune la dispoziția angajaților pensiunii Monor locuri de muncă, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste întâmplarea nefericită petrecută vineri dimineața.

„Îi așteptăm pe toți angajații, începând chiar de mâine. Le putem oferi loc de muncă pe orice poziție în cadrul Wonderland, fie că e vorba de cameristă, recepționist, ospătar. Avem disponibile locuri de muncă pentru absolut toți angajații care lucrau la pensiunea afectată de explozie, iar salariile sunt destul de mari la noi”, a spus reprezentantul Wonderland.


Sprijinul, acordat pe perioadă nedeterminată

El a precizat că locurile de muncă sunt oferite pe perioadă nedeterminată, până când pensiunea Monor se va reconstrui.

De asemenea, Bukos Attila a transmis că oferă inclusiv transport celor care doresc să lucreze în cadrul Wonderland.


„Știu că se apropie perioada sărbătorilor și este un moment cu atât mai nepotrivit pentru ceea ce s-a întâmplat, din nefericire. De aceea, le stăm la dispoziție celor care au rămas fără un loc de muncă în prag de sărbători”, a mai spus acesta.

Pensiunea, distrusă în totalitate de explozie

În urma incidentului petrecut vineri, Pensiunea Monor a fost distrusă în totalitate de explozia puternică. O femeie care era cazată în unitatea turistică a murit și doi bărbați au fost transportați la spital cu arsuri pe mâini și față.


Întreg cartierul Între Lacuri a fost zguduit de deflagrație, fiind împrăștiate cioburi și materiale de construcții în toată zona și fiind afectate inclusiv magazine din zonă. Din primele informații, se pare că incendiul s-a produs din cauza unor scurgeri de gaz.

Pensiunea Monor se bucura de un succes important în ultimii ani, fiind apreciată de clienți în special pentru curățenie și locația avantajoasă.


Angajații pensiunii care doresc să beneficieze de sprijin sunt rugați să ia legătura cu reprezentantul Wonderland, la numărul de telefon: 0743629332.

CITEȘTE ȘI:

Cine era femeia care a murit în explozia din Cluj-Napoca? Victima a fost găsită carbonizată

Momentul exploziei de pe strada Dunării, înregistrat de o cameră de supraveghere. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter