Actualitate

Care sunt beneficiile achiziționării unui model de vitrină caldă pentru localul dumneavoastră? (P)

Păstrarea fiecărui preparat la temperatura potrivită și expunerea sa într-un mod cât mai atrăgător pentru clienți reprezintă două elemente esențiale pentru a obține succesul, atunci când dețineți sau administrați o unitate de alimentație publică.

Indiferent dacă este vorba despre un restaurant, o pizzerie, o patiserie sau un supermarket, o vitrina calda este un echipament absolut necesar, datorită căruia veți putea să oferiți calitate și să optimizați profitul obținut. Iată beneficiile aduse de unele dintre cele mai performante echipamente de acest tip, disponibile în acest moment în magazinul online Fresco.ro!

Vitrină caldă pentru pizza, cu 4 niveluri


Acest produs Virtus Group GmbH se dovedește extrem de util într-o pizzerie. Are patru niveluri a câte 350 de milimetri, iar temperatura de lucru este cuprinsă între + 30 și + 90 de grade Celsius, asigurând astfel condițiile ideale de păstrare pentru fiecare tip de pizza. În acest fel, mâncarea preferată le va fi oferită clienților, de fiecare dată, în cele mai bune condiții.

Încăpător și cu o mare capacitate de depozitare, produsul se remarcă și prin faptul că este compact și, prin urmare, nu va ocupa mult loc în localul dumneavoastră. Are greutatea netă de 33 de kilograme, iar dimensiunile sunt următoarele: lungimea de 470 de milimetri, lățimea de asemenea de 470 de milimetri, iar înălțimea de 870 de milimetri. 


Produsul poate fi cumpărat la un preț de 2 795 de lei plus TVA, în care este inclusă și garanția Base Care. Aceasta cuprinde montajul plus garanție oferită timp de 12 luni pentru piese de schimb și manoperă. 

Vitrină caldă cu 5 rafturi, pentru o prezentare impecabilă a preparatelor


Forma verticală și dispunerea ideală a celor 5 rafturi vă permite să îmbunătățiți consistent profitul afacerii printr-o prezentare cât mai atrăgătoare a produselor comercializate.

Datorită tehnologiei exclusive Halo Heat fără ventilator, vitrinele de comercializare cu rafturi încălzite produse de firma Alto-Shaam asigură o încălzire precisă, uniformă, pentru a oferi mâncare de cea mai bună calitate și cu cel mai mic cost.


Această vitrină caldă cu 5 rafturi având fiecare o lățime de 24 de inch poate fi achiziționată fie separat, fie ca parte a unui sistem complet de gătit, păstrare la cald și comercializare produse de rotiserie, cum ar fi pui la rotisor, pizza, sandvișuri și alte specialități din această categorie.

Greutatea netă a produsului este de 184 de kilograme, iar dimensiunile sunt următoarele: lungime de 609 milimetri, lățime de 694 de milimetri și înălțime de 2 029 de milimetri. Prețul este de 44 102 lei plus TVA, având inclusă garanția Base Care. La cerere și contra cost, pot fi incluse două tipuri superioare de garanție.


Vitrină caldă cu 5 rafturi mari și încăpătoare

Acest produs Alto-Shaam vă permite să atrageți atenția asupra alimentelor pe care le oferiți clienților, care sunt etalate într-un mod plăcut din punct de vedere estetic, personalizabil în funcție de caracteristicile fiecărui local și de produsele pe care dorește să le evidențieze.

Fiecare din cele 5 rafturi poate să susțină o cantitate de până la 18 kilograme, ceea ce înseamnă o capacitate totală de depozitare de 90 de kilograme. Posibilitatea de a controla temperatura fiecărui raft în parte permite păstrarea unei mari varietăți de produse în condițiile ideale pentru servire sau pentru livrare. 

Cu greutatea de 255 de kilograme, echipamentul are următoarele dimensiuni: lungime de 1 219 milimetri, lățime de 694 de milimetri și înălțime de 2 029 de milimetri. Prețul este de 52 774 de lei plus TVA.

Alegeți din oferta Fresco Expert o vitrină caldă potrivită pentru localul dumneavoastră, iar efectele pozitive ale acestei investiții se vor face simțite imediat!

Ultimele Stiri
abonare newsletter