Actualitate

Ora de frumusețe

<p /><img src="documente/stories/12_decembrie/16_ziua/12 palas athena.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„Frumusețea cere sacrificii” spune o vorbă din bătrâni și nu de puține ori frumusețea se câștigă într-adevăr prin suferință și multe restricții.

Cu toate că ne străduim să arătăm bine, nu întotdeauna reușim să aducem frumusețea interioară la suprafață fără un mic ajutor din partea celor care știu cel mai bine noile trenduri din domeniu.

Fie că vorbim despre un nou mod de a ne machia în sezonul rece, metodele revoluționare de slăbire și remodelare corporală sau ultima metodă chic în aranjarea părului, sfaturile specialiștilor ne pot ajuta să scoatem la iveală ceea ce ne definește.


Vizita la un salon de înfrumusețare trebuie să fie modalitatea prin care calitățile ne sunt accentuate, iar defectele mascate, toate acestea fără a ne transforma în altcineva.

Și pentru că dorim ca cititoarele și chiar cititorii noștri să radieze de Sărbători, ne-am gândit să începem o incursiune în lumea fascinantă a frumuseții și să vă oferim câteva sfaturi de frumusețe și remodelare corporală direct de la specialiști.

Consultantele noastre de nădejde vor fi Ioana, Roxana și Magda, fetele de la Salonul Palas Athena, centru de înfrumusețare cu 4 ani de experiență în a transforma rățușca cea drăguță într-o adevărată lebădă strălucitoare.

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar printre cozonaci, sărmăluțe și decoratul bradului, femeile trebuie să își găsească răgazul necesar pentru o mică schimbare de look. Așadar, Monitorul de Cluj s-a gândit și la voi și vă întâmpină în fiecare vineri cu rubrica „Ora de frumusețe”. Aici vom discuta despre diversele metode de remodelare corporală, slăbire fără bisturiu, întreținerea tenului cu minime eforturi și imblânzirea unui păr rebel și, cu ajutorul partenerilor noștri de la Salon Palas Athena, vom oferi multe alte sfaturi utile.

Ne puteți adresa întrebări la redacție, pe www.monitorulcj.ro (prin comentarii la articole), dar și pe pagina de facebook.

Salonul Palas Athena este situat în cartier Grigorescu, str. 1 decembrie 1918 nr. 6 (în spatele Hotelului Napoca).

abonare newsletter