Actualitate

JAF la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca! Hoții au dat spargerea noaptea și au fugit cu banii

Un jaf a avut loc duminică noaptea la Teatrul Maghiar Cluj-Napoca. Hoții au spart un dulap metalic și au furat banii aflați în acesta. Până acum, poliția nu a găsit făptașii.

Hoții au dat spargerea duminică noaptea la ora 3.00. Hoții au dat spargerea duminică noaptea la ora 3.00.

„La data de 6 decembrie, în jurul orei 06.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată pătrunderea unor persoane într-o clădire destinată spectacolelor culturale din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Serviciului de Investigații Criminale Cluj, alături de polițiști criminaliști , iar din verificările preliminare efectuate la fața locului a reieșit faptul că în intervalul orar 02.30 – 03.00, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în interiorul clădirii, fiind sustrasă o sumă de bani dintr-un fișet metalic.


Au fost demarate cercetări pentru a se stabili valoarea prejudiciului, existența altor bunuri sustrase, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Totodată, activitățile specifice, derulate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, vizează stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs fapta, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Surse neoficiale au declarat pentru Monitorul de Cluj că furtul a avut loc la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Chinezul cu mașina de lux furată, depistat la Cluj, a fost ajutat de jandarmii din Bihor acum câteva zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter