Actualitate

Accident pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Mașină răsturnată în urma unui impact. Două persoane au ajuns la spital. FOTO

Un accident a avut loc luni dimineața pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Două persoane rănite au ajuns la spital după ce una din cele două mașini implicate s-a răsturnat.

Două persoane au fost rănite în urma accidentului.

„Două echipaje SMURD și două autospeciale cu modul de descarcerare au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au primit solicitarea pentru a interveni în jurul orei 6.30, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Două persoane au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență la fața locului, ulterior fiind transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.


Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Conform polițiștilor, victimele ajunse la spital aveau 67, respectiv 35 de ani.


„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 06.35 pentru a interveni la un accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca, între două autovehicule. Conform primelor informații, impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat de 37 de ani, din Apahida, respectiv un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, conducătorul auto de 67 de ani, alături de un bărbat de 35 de ani, pasager în celălalt autovehicul, au fost transportați pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.


Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL lângă Gherla. Un bătrân de 77 de ani nu a mai putut fi salvat. VIDEO

abonare newsletter