Actualitate

O bătrână din Cluj-Napoca, moartă în urma unui incendiu produs în propria locuință

O femeie de 80 de ani din Cluj-Napoca a murit azi-noapte în urma unui incendiu produs în propria locuință din centrul orașului.

O femeie de 80 de ani a murit în urma unui incendiu în Cluj-Napoca O femeie de 80 de ani a murit în urma unui incendiu în Cluj-Napoca

 

Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit azi-noapte, în jurul orei 00:30, pe strada Sindicatelor pentru a lichida un presupus incendiu. Salvatorii au găsit în interior o femeie de aproximativ 80 de ani care a decedat.


„O autospecială a intervenit în cursul nopții ca urmare a unei solicitări care anunța un posibil incendiu într-o locuință situată pe strada Sindicatelor din municipiul Cluj-Napoca.
Alerta s-a realizat în jurul orei 00.30, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului au găsit locuința închisă și cu degajări de fum din interior. S-a asigurat accesul prin forțarea ușii, dar și pe geamul locuinței, în care se manifesta incendiul și era inundată cu fum. Înăuntrul acesteia au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 80 de ani, fără semnale vitale, pentru care au început imediat manevrele de resuscitare, fiind solicitat în sprijin un echipaj medical SAJ. În ciuda eforturilor depuse, semnalele vitale ale femeii nu au mai revenit. Focul a fost stins între timp, fiind cuprinse de flăcări câteva materiale și obiecte de mobilier dintr-o cameră în care se afla o sobă de teracotă, fiind evitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un incendiu a izbucnit într-un mall! Fumul s-a propagat prin sistemul de ventilație în interiorul centrului

Casă, distrusă de flăcări, în județul Cluj. Un tânăr a suferit arsuri grave în urma incendiului. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter