Actualitate

Manifestări culturale la „Tudor Jarda”

<p>Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” organizează în luna decembrie o serie de manifestări culturale, de la vernisaje de artă plastică, spectacole de muzică clasică, de colinde, expoziţii de icoane, spectacol de cântece de iarnă.</p>

 

Astăzi, începând cu ora 16.00, la Bastionul Croitorilor va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică „Invernală” - ediţia a III-a. În deschiderea acestui vernisaj se va desfăşura un spectacol muzical, recital al cursanţilor de la secţiile de pian, vioară, canto clasic şi corală.

Vineri, 16 decembrie, de la ora 15.00, la sediul Galeriei „55” clujenii vor putea urmări expoziţia de iconografie pe sticlă  „Icoana sufletului meu“, expoziţie cu lucrări realizate în Tabăra de iconografie Voivodeni 2011. În cadrul manifestării expun cursanţii Şcolii de Arte Cluj, secţia iconografie pe sticlă, dar şi invitaţi din ţară.

Tot vineri, începând cu ora 17.00, la Cinematograful Mărăşti va avea loc spectacolul de colinde tradiţionale, instrumente şi obiceiuri „Noi umblăm să împlinim“, spectacol realizat de clasele de canto popular, instrumente şi jocuri populare.

Săptămâna viitoare, respectiv marţi, 20 decembrie, începând cu ora 17.00, la Cinematograful  Mărăşti va avea loc  spectacolul de cântece de iarnă, instrumente, coregrafie, „O veste am adus“, spectacol la care participă clasele de canto muzică uşoară, chitară, orgă electronică, percuţie şi coregrafie.

abonare newsletter