Actualitate

Colaborezi cu firme din Cluj? Află informațiile care te interesează consultând lista firmelor (P)

Ai o firmă în Cluj sau numeroși parteneri de business din localitate?

Vrei să închei un parteneriat cu o firmă din zonă, asigurându-te dinainte că totul este în regulă și nu vei avea probleme la încasare? Ești interesat de situația firmelor din Cluj dintr-un anumit domeniu de activitate – concurenții sau colaboratorii tăi? 

Portalul InfoQuick îți oferă posibilitatea de a verifica în lista firmelor din Cluj informațiile fiscale, financiare și juridice ale firmelor de interes. Fie că vorbim despre parteneri de afaceri a căror situație vrei să o cunoști sau de potențiali colaboratori de care te interesezi, portalul InfoQuick îți oferă informațiile necesare. Te asiguri, în acest fel, de bonitatea partenerilor tăi de afaceri și pui bazele unor parteneriate de succes.


Ce informații poți afla consultând lista firmelor din Cluj

Lista firmelor din județul Cluj integrează mai bine de 138.000 de companii. Dintre acestea, peste 82.000 se află în municipiul Cluj-Napoca, 8.800 în Florești și 7.300 în Turda. Sunt doar o parte dintre localitățile cu numeroase business-uri înfloritoare din județul Cluj, despre care poți afla informații consultând lista firmelor din Cluj.


Interesează-te de principalii indicatori financiari ai acestora, pentru a înțelege care este situația financiară a acestora, în ansamblul ei. 

Analizează bilanțul contabil, contul de profit și pierdere, indicatorii de lichiditate, de solvabilitate sau de profitabilitate, dar și indicatorii de eficiență a activității, de exemplu. Vei vedea care este evoluția firmei analizate, dar și a disponibilităților sau capacității de plată a acesteia. Vei putea face inclusiv o estimare a modului în care se va descurca în perioada următoare. În plus, rapoartele InfoQuick îți oferă și o comparație a firmei de care ești interesat cu mediana sectorului din care face parte. 


Eventualele datorii la Bugetul de Stat sunt un alt indicator important al bonității unei organizații. O firmă care are datorii la ANAF ar putea avea probleme și cu plata celorlalte obligații – inclusiv către partenerii și furnizorii săi. 

Interesează-te și care este comportamentul de plată al companiilor analizate. Prezența unei firme în Centrala Incidentelor de Plăti (CIP) în ultimii 7 ani indică emiterea de către aceasta a unor cecuri si bilete la ordin fără acoperire. Dacă, dimpotrivă, o firmă nu are înregistrări în CIP, aceasta va avea, în general o bonitate mare.


Alte informații care te-ar ajuta să înțelegi care este situația partenerilor tăi de afaceri sunt dosarele acestora în justiție, prezența în Buletinul Procedurilor de Insolvență (BPI) sau informațiile din Registrul Național de Publicitate Mobiliara (AEGRM).

Platforma InfoQuick îți oferă datele de care ai nevoie, într-un format prietenos 


Află toate datele despre firmele din Cluj de care ești interesat, cu ajutorul rapoartelor InfoQuick cu date despre firme. Accesează una dintre variantele de abonamente puse la dispoziție de platforma online și vei avea la dispoziție o serie de rapoarte detaliate, prezentate într-un format prietenos și accesibil rapid. 

Cu ajutorul acestor informații, vei înțelege rapid care este situația partenerilor și a potențialilor parteneri din județul Cluj. Deciziile pe care le vei lua ulterior în legătură cu aceștia vor fi bazate pe date complete și de actualitate. Cunoscând eventualele riscuri legate de partenerii tăi de afaceri, vei putea gestiona propria expunere la acestea. În acest fel, te concentrezi liniștit asupra propriei afaceri și a dezvoltării acesteia.

Testează chiar acum serviciile InfoQuick, solicitând un raport SMART despre firma ta, un furnizor sau orice partener de afaceri. Raportul este gratuit și accesibil imediat, prin intermediul unui cont pe site-ul InfoQuick.

abonare newsletter