Actualitate

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie? Vezi prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo valabilă pentru următoarele patru săptămâni.

 

 


Potrivit meteorologilor temperaturile vor trece peste valorile normale ale perioadei în mai multe zone ale României.

Săptămâna 22 – 29 noiembrie


Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în extremitatea de sud-est. Cu excepţia regiunilor nord-estice, unde regimul pluviometric va fi normal pentru acest interval, cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare, mai ales în sud-vest.

Săptămâna 29 noiembrie – 6 decembrie


Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice. În rest, valorile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul extrem al ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 6 – 13 decembrie


Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui uşor excedent, local, în zonele montane.

Săptămâna 13 – 20 decembrie 


Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter