Actualitate

Tarom susţine campania de informare „Viză pentru SUA”

<p>Compania Tarom susţine campania de informare „Viză pentru SUA” iniţiată de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) şi de Ambasada SUA la Bucureşti, anunţă un comunicat de presă transmis marţi de MAE.</p>

Informaţii suplimentare referitoare la campanie şi la modul de a aplica pentru o viză temporară pentru SUA pot fi regăsite atât pe site-ul Tarom, rubrica „Informaţii utile”, cât şi în ediţia din această lună a revistei „Insight”, disponibilă  gratuit pe toate cursele companiei, precizează sursa citată.

Campania se adresează cetăţenilor români care solicită o viză temporară pentru SUA, informaţiile detaliate de pe pagina de internet a MAE, secţiunea „Viză pentru SUA”, având scopul de a-i ajuta să-şi pregătească mai bine dosarul de candidatură. Demersul MAE are ca obiectiv, pe lângă sprijinirea cetăţenilor români care solicită o viză temporară pentru SUA, şi scăderea ratei de respingere a solicitărilor de viză, în vederea îndeplinirii criteriilor actuale de includere a României în programul „Visa Waiver”, care ar permite cetăţenilor români să călătorească în SUA fără viză şi să rămână pe teritoriul american timp de maximum trei luni fără a fi necesară eliberarea unei vize de şedere.

În acest sens, toţi cei interesaţi pot consulta recomandările din cadrul secţiunii www.mae.ro/viza-pentru-sua, precum şi de pe paginile de internet ale partenerilor campaniei.

MAE reaminteşte că sunt în regim de gratuitate toate parteneriatele stabilite pentru continuarea campaniei de informare, care s-a extins în ultima perioadă pe afişajul stradal din şase oraşe mari ale ţării, pe mânerele din trenurile Metrorex Bucureşti, precum şi printr-un spot radio.

Detalii suplimentare privind componentele campaniei „Viză pentru SUA” sunt accesibile şi pot fi descărcate de pe site-ul MAE, din cadrul secţiunii 'Viză pentru SUA' (http://www.mae.ro/viza-pentru-sua).

Ultimele Stiri
abonare newsletter