Actualitate

Concurs de fotografie „Obiceiuri de iarnă”

<p>Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” organizează concursul de fotografie „Obiceiuri de iarnă”.</p>

 

La concurs pot participa cursanţii Şcolilor de Arte din toată ţara, ai Şcolii de fotografie Art-Image Cluj-Napoca precum şi iubitorii de fotografie de pretutindeni.
Fiecare participant va trimite un număr de maxim cinci fotografii alb-negru sau color, care se vor încadra în tema dată. Dimensiunea fotografiilor trebuie să fie de maxim 30x40 cm, latura maximă 4724 px, rezoluţie 300px/inch.

Fotografiile vor fi executate în perioada sărbătorilor de iarnă, începând cu data de 12 decembrie, dată la care a fost lansat concursul şi vor fi trimise până cel târziu în data de 16 ianuarie 2012.

Fotografiile pot fi trimise pe adresa Şcolii Populare de Arte sau pe e-mail la scoaladeartecluj@yahoo.com.

Juriul concursului va fi format format din Mircea Albu, artist FIAP, preşedinte Art-Image, Mircea Schiau, profesor secţia Fotografie a Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca şi Livia Petrescu – şef compartiment Arte Plastice Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda“. Juriul va selecta fotografiile şi va desemna premiile care constă în albume de artă.

De asemenea, juriul va selecta un număr de circa 25 de fotografii care vor fi printate şi expuse într-o expoziţie la Galeria „Carol Popp de Szathmari” de la sediul Şcolii Populare de Arte, a cărei vernisaj va avea loc la data de 1 februarie 2012. Fotografiile primite vor rămâne în arhiva Şcolii Populare de Arte Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter