Actualitate

O femeie din Florești, prinsă în flagrant de polițiști. Șantaja un cetățean străin cu fotografii INDECENTE

O femeie de 48 de ani, din Florești, a fost reținută de polițiști și pusă sub control judiciar, după ce a șantajat un bărbat de cetățenie străină.

Aceasta a cerut 150.000 de euro de la bărbat ca să nu facă publice imagini compromițătoare cu el.

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut o femeie, în vârstă de 48 de ani, care ar fi șantajat un bărbat, de cetățenie străină, cu prezentarea unor materiale foto compromițătoare cu acesta tuturor membrilor familiei.


„La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale și al specialiștilor criminaliști, au realizat o prindere în flagrant delict, în localitatea Florești, fiind astfel depistată femeia, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Cea în cauză a fost surprinsă primind presupusa sumă de 20.000 de euro.

Din cercetările derulate a reieșit faptul că, anterior anului 2017, femeia ar fi primit, de la bărbat, diverse imagini.


În perioada octombrie-noiembrie, prin intermediul unui e-mail, aceasta ar fi transmis amenințări despre transmiterea respectivelor imagini cunoscuților bărbatului și membrilor de familie de pe teritoriul mai multor state.

În cadrul activităților derulate în cauză, în cursul aceleiași zile, polițiștii au efectuat o percheziție, la domiciliul femeii, fiind ridicate două laptop-uri, o unitate centrală, trei telefoane mobile, șapte cartele telefonice, dar și înscrisuri de interes pentru cauză.


În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, ulterior, în cazul acesteia, fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.
 

CITEȘTE ȘI:

Grupare de CĂMĂTARI din Mureș, destructurată de polițiștii din Cluj-Napoca și Târgu Mureș. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter