Actualitate

La un pas de tragedie. Un tânăr de 25 de ani din Dej și-a prins mâna într-un utilaj agricol. A fost salvat de pompieri și dus la spital

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Dej a fost găsit de echipajele de salvare, marți seara, pe un teren cu porumb din Bogata de Jos, având mâna blocată într-un utilaj agricol.

Tânărul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri. Tânărul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri.

„La data de 16 noiembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați referitor la o persoană care și-a prins mână într-un utilaj agricol, pe raza localității Bogata de Jos.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la locația indicată, respectiv pe un teren agricol cultivat cu porumb, constatând că cele sesizate se confirmă.


A fost identificată persoana în cauză, respectiv un bărbat de 25 de ani, din municipiul Dej, căruia i s-a oferit sprijin pentru eliberarea mâinii de către echipajul ISU care a ajuns la fața locului, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate și investigații.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală  din culpă”, au declarat reprezentanții Inspcetoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incident GRAV în Tureni, Cluj. Pompierii încearcă să readucă la viață o persoană care și-a prins mâna într-un utilaj agricol

Ultimele Stiri
abonare newsletter