Actualitate

Italia Keno - Caracteristicile pe care trebuie să le știi înainte să plasezi bilete la această loterie! (P)

La fel cum fiecare joc de noroc în parte are regulamentul său, așa și fiecare versiune a sa poate conține mențiuni suplimentare, care pot schimba mai mult sau mai puțin modul în care funcționează.

Acest lucru este valabil la orice categorie de casino, inclusiv când este vorba de loterii.

Principiul general rămâne același, dintr-o mulțime dată, sunt selectate în mod aleatoriu câteva numere. Cu toate acestea, cam fiecare loterie în parte are și alte specificații, precum:


  • Periodicitatea evenimentelor.
  • Numărul exact al selecțiilor extrase și intervalul mulțimii totale.
  • Componența unui eveniment, care poate avea mai multe extrageri, din intervale diferite. 
  • Disponibilitatea urmării evenimentelor și online (acest aspect depinde mai mult de operator).

Așadar, în cazul Italia Keno, sunt mai multe informații pe care trebuie să le cunoști. Dacă ești o fire minuțioasă, cum este ideal, iată Italia Keno la cazinoul Fortuna, în continuarea acestui articol putând să vezi o prezentare generală, pe scurt. 

Caracteristici Italia Keno

Cunoscută și ca Italia Keno 10eLotto, această loterie are evenimente la intervale foarte scurte de timp. Ele au loc din 5 în 5 minute, de Luni până Duminică, fără pauză. Așadar, reprezintă o alegere perfectă dacă nu vrei să aștepți prea mult între biletele pe care le depui, pentru că poți face asta la orice oră din zi sau noapte. Ai grijă însă, nu te lăsa pradă adrenalinei și menține un joc responsabil, adică nu plasa câte un tichet pentru fiecare extragere, în fiecare zi. 


Italia Keno presupune selectarea aleatorie a 20 de numere din intervalul 1-90. În funcție de operatorul pe care îl alegi, în România poți alege cel mult 15 numere. De asemenea, unele agenții online îți oferă șansa de a urmări transmiterea virtuală în timp real a evenimentului. Această oportunitate este utilă deoarece vei afla rezultatele în timp real, adică nu va mai fi nevoie să aștepți și până la 20 minute să afli dacă ai avut sau nu ai avut noroc. 

Șanse de câștig la Italia Keno 10eLotto 20/90

Loteriile se bazează foarte mult pe șansă, spre deosebire de Poker, de exemplu, unde contează și anumite aptitudini ale jucătorului. Deși șansa este cea care stabilește rezultatele finale, poți să îți faci selecția numerelor în funcție de statistici și de rezultatele precedente. Ideal este să alegi numere cât mai diverse, astfel încât ele să fie și pare și impare, și sub și peste 45. 


Statistic vorbind, șansele ca toate numerele să fie doar pare sau impare, doar mici sau mari (ca valoare) sunt extrem de mici. De asemenea, poți opta pentru a alege numerele care au ieșit cel mai des sau cel mai rar, în funcție de cum consideri că îți sunt aliniate stelele. 

Sunt multe aspecte pe care este bine să le ai în vedere când vine vorba de loterii, la fel ca la orice alt joc de noroc. De aceea, oricât de puternic ar fi impulsul de a paria constant, oricât simți că următorul bilet va fi cel câștigător de Jackpot, menține-ți un joc responsabil și investește moderat. Nu există nicio garanție în gambling!

Etichete: joc de noroc bilete
Ultimele Stiri
abonare newsletter