Actualitate

Drum județean, fisurat la câteva luni de la lucrări. CJ Cluj face verificări - FOTO

Un drum din Cluj s-a denivelat și fisurat la doar câteva săptămâni de la repararea acestuia, reclamă șoferii. Consiliul Județean Cluj anunță controale și promite să ia măsuri.

 

 


Este vorba despre drumul județean 161A, pe raza localității Moriști din comuna Cojocna, unde au avut loc lucrări de întreținere și asfaltare chiar vara aceasta. Locuitorii comunei se plâng că la doar o lună de la realizarea lucrărilor de reparare, pe carosabil au apărut fisuri și denivelări. 

 


„Drumul e reparat de acum o lună, în incinta satului Morișt din comuna Cojocna. S-a lăsat foarte mult și mașinile care vin cu viteză «sar». O bătaie de joc pe banii publici, într-o lună să se ducă asfaltul...”, a relatat un cititor Monitorul de Cluj.

Consiliul Județean a declarat, la solicitarea monitorulcj.ro, că un reprezentant al instituției este programat pentru a se deplasa la fața locului în cursul zilei de azi, iar în urma controlului, vor fi luate măsuri pentru remedierea situației. 


„Vă informăm că am luat la cunoștință cele sesizate, fapt pentru care un reprezentant al Consiliului Județean Cluj era programat a se deplasa azi la fața locului, pentru a evalua situația din teren. În urma celor constatate, vom lua măsurile necesare în vederea remedierii cât mai rapide a acestei situații”, a infromat biroul de presă al CJ Cluj.

Drumul județean 161A a fost vizat de lucrări de întreținere pe o lungime de 21 de kilometri pe parcursul acestui an, din care 14 kilometri au fost asfaltați, cu excepția unei porțuni amplasate în localitatea Cojocna, unde au loc lucrări la rețeaua de apă și canalizare.


„În cursul acestui an lucrările de întreținere executate pe acest sector de drum au vizat o porțiune de 21 de kilometri (de la km 0+000 la km 21+000), 14 kilometri dintre aceștia fiind asfaltați (de la km 7+000 la km 21+000), cu excepția unui sector în lungime de aproximativ 850 de metri, pe raza localității Cojocna, pe care Primăria comunei Cojocna derulează lucrări ce vizează rețeaua de apă și canalizare”, se mai arată în comunicat.

Lucrările de întreținere sunt încă în curs de execuție, acestea fiind realizate de către Dacia Asphalt SRL Bistrița.


CITEȘTE ȘI

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda, FINALIZAT în 2021! Marele anunț făcut de Drulă

 

abonare newsletter