Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic în Cluj! Meteorologii atenționează că ploile revin de joi

Un cod galben de vânt puternic a fost emis pentru Cluj și alte 15 județe, iar meteorologii atenționează că ploile vor reveni în cantități destul de mari de joi.

 

 


Pe parcursul zilei de joi (4 noiembrie) intensificări temporare ale vântului vor fi local în nordul, centrul şi estul ţării, cu viteze de 45-55 km/h.

 


Intensificări ale vântului vor fi şi în judeţul Cluj parțial, iar din a doua parte a nopţii de miercuri spre joi (03/04 noiembrie), treptat vântul se va intensifica şi în judeţele Caraș-Severin, Timiş, Arad şi Bihor, cu rafale de 55-70 km/h.

În afară de cele patru judeţe, care se vor aflata integral sub Cod galben de vânt, atenţionarea va viza şi anumite zone din judeţele Alba, Hunedoara, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Sibiu, Braşov, Argeş, Covasna, Prahova şi Dâmboviţa.


Pe de altă parte, ANM atenţionează că de joi, ora 20:00, până sâmbătă, ora 10:00, în vestul şi nord-vestul ţării, precum şi în zonele montane aferente va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi 20-30 l/mp şi pe arii restrânse 40-60 l/mp.

CITEȘTE ȘI:


ATENȚIONARE cod galben de ceață în Cluj! Vizibilitatea în trafic este redusă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter