Actualitate

Accident pe Calea Turzii! Un TIR a intrat într-o țeavă de gaz FOTO

Un accident rutier a avut loc în acestă dimineață în Cluj-Napoca, pe sensul de coborâre de pe Calea Turzii, în Piața Cipariu, după ce un şofer care conducea un tir a scăpat maşina de sub control şi a lovit o țeavă de gaz.

 

UPDATE ORA 10:29


 „Un conducător auto în vârstă de 47 de ani, din județul Harghita, care conducea un ansamblu de vehicule nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autoturismul care îl preceda, acroșându-l.În cadrul evenimentului rutier au fost avariate alte două autoturisme, accesorii stradale, un panou publicitar și gardul unui imobil.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, nu a fost indicată prezența alcoolului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Un tir a intrat într-o țeavă de gaz, iar pompierii au intervenit pentru a opri distribuirea gazului, limitând scăpările de gaz din zonă.


„O autospecială a asigurat măsuri de prevenire și stingerea incendiilor în urma avarierii unei conducte de distribuție a gazelor, într-un eveniment rutier produs pe Calea Turzii, în apropierea Pieței Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au oprit distribuirea gazului de pe conducta respectivă, limitând astfel scăpările de gaze. La fața locului intervine o echipă a distribuitorului de utilități pentru remedierea avariei.


De asemenea, s-au luat măsuri pentru stabilizarea autovehiculului ieșit în afara părții carosabile, până când acesta va putea fi înlăturat de acolo de către proprietar”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI


Pieton de 77 de ani din Dej, lovit în plin de o mașină. A fost dus de urgență la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter