Actualitate

Bărbat din Turda, ARESTAT pentru că a furat o rolă de tablă de la o grădiniță

Un bărbat din Turda, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat de polițiștii turdeni, după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o locuință și o rolă de tablă din curtea unei grădinițe.

 

Un bărbat din municipiul Turda, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat după ce ar fi furat o rolă de tablă din curtea unei grădinițe. Prejudiciul a fost de 2.000 de lei.


„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut ieri, 28 octombrie, un bărbat de 31 de ani, din Turda, cercetat pentru două fapte de furt calificat, sâvârșite în municipiu. La aceeași dată, Judecătoria Turda a emis mandatul de arestare preventivă pe numele acestuia.

Din cercetări a reieșit că la data de 25 aprilie a.c.,cel în cauză ar fi pătruns în curtea unui imobil din municipiul Turda, de unde ar fi sustras mai multe bunuri metalice, iar în cursul acestei luni a sutras din curtea unei instituții preșcolare de educare și îngrijire, o rolă de tablă, cauzând un prejudiciu de 2.000 de lei.


În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii față de bărbat, iar în cursul aceleiași zile acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI


Controale în căminele studențești din Cluj-Napoca! Studenții s-au ales cu zeci de amenzi

Ultimele Stiri
abonare newsletter