Actualitate

Amenzile de la Poliția Locală, plătite online cu codul QR. Emil Boc: „Un nou pas pentru digitalizare” VIDEO

De astăzi amenzile primite de la Poliția Locală din Cluj-Napoca includ un cod QR care ne redirecționează către site-ul Primăriei, unde se poate face plata online.

 

 


Amenzile primite de la Poliția Locală din Cluj-Napoca includ un cod QR, care îi redirecționează pe clujeni către site-ul primăriei, unde pot să realizeze plata acestora online.

 


„Un nou pas pentru digitalizarea serviciilor publice: toate amenzile emise de Poliția Locală pot fi plătite cu ajutorul sistemul de cod de bare QR
La Cluj-Napoca, toate amenzile emise de Poliția Locală pot fi plătite rapid, utilizând tehnologia codului QR. Noua modalitate de plată fără autentificare a contravențiilor permite utilizatorilor de telefoane mobile inteligente și tablete să acceseze direct pagina dedicată plăților online de pe site-ul primăriei www.primariaclujnapoca.ro.
 
Primăria Cluj-Napoca urmează o direcție clară de inovare și digitalizare a serviciilor publice oferite cetățenilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai. În acest moment, clujenii pot utiliza peste 300 proceduri online, precum și un serviciu de comunicare directă prin videoconferință - Tichetul albastru. De asemenea, recent a fost lansat și E-cont, dosarul digital al cetățeanului care permite comunicarea și vizualizarea actelor administrative fiscale, de executare sau alte acte emise de organul fiscal local.

Modul de introducere a datelor pentru plata fără autentificare este prezentat mai jos. Totodată, canalul de YouTube al primăriei cuprinde diverse tutoriale care vin în sprijinul cetățeanului”, a transmis primarul Emil Boc.


CITEȘTE ȘI

Aproape 60% populație vaccinată în Cluj-Napoca. Boc: „Avem 58,68% și ne apropiem de platoul valului 4”

abonare newsletter