Actualitate

Ce este de făcut toamna asta? TOP 5 activități pe care să le faci până în sezonul geros! (P)

Fiecare anotimp are avantajele și dezavantajele sale, cel mai adesea listele de pros and cons fiind făcute în funcție de preferințele fiecăruia dintre noi.

Cu toate acestea, tot este necesar să parcurgem toate sezoanele dintr-un an, așa că de ce să nu încercăm să ne bucurăm de fiecare în parte?

Toamna este o etapă de tranziție între călduroasa vară și geroasa iarnă, având atât temperaturi ce se întind pe o plajă largă, mai ales în ultimii ani. De asemenea, ea vine și cu bunătăți culinare, cu roade gustoase și preparate de sezon.


Deoarece vremea poate să fie capricioasă și treptat temperaturile scad până când nu îți vine să mai stai afară doar de plăcere, te poți concentra pe ce se poate face indoors. Spre exemplu, poți să recuperezi din episoadele serialelor favorite, să vezi noi filme, să îți încerci norocul la Letonia Keno ori să profiți pentru a face câteva schimbări în viața ta.

Dacă vrei, indiferent de zi, săptămână, lună, anotimp sau an, poți să faci schimbări în viața ta. Nu este nevoie să aștepți un anumit moment calendaristic pentru a pune în aplicare un plan de acest fel. Însă, dacă tot ne aflăm în această dată, iată ce ai putea face!


- Indiferent dacă îți pare rău de pierderea lungilor zile calde de vară sau nu, trebuie să recunoști că peisajele tomnatice au un farmec aparte. Chiar dacă este ceva mai răcoare afară, profită cât mai mult de razele de soare rămase călduțe și pleacă pe cât se poate de des în parc sau în afara orașului. Bucură-te de natură și de frumusețile sale atât de trecătoare.

- Odată cu această nouă activitate, în care stai și afară, încearcă să mai “răcești” relația cu dispozitivele electronice, cu social media. Rămâi conectat cât să fii informat legat de ce se mai întâmplă în țară, pe Glob, însă nu te pierde în lumi virtuale, mai ales pentru că poți să te bucuri de natură. Adună-ți gândurile, relaxează-te și inspiră energia din jur.


- Toamna este unul dintre sezoanele de schimbare, moment în care începe o avalanșă de probe de haine de tot felul, pentru a selecta ce păstrezi și ce nu. Dacă oricum te vei apuca de o curățenie generală, atunci profită pentru a schimba puțin atmosfera din locuință. Pe lângă ce se află în dulap, fă o selecție a lucrurilor care se află și în afara sa. Vezi dacă poți să îți reorganizezi camerele și obiectele din ele, dacă se pot îmbina mai armonios, dacă poți aduce un plus de ambianței.

- Dacă vara a fost ideală pentru festivalurile în aer liber, a venit momentul spectacolelor artistice. Chiar dacă încă mai există restricții din cauza Pandemiei, nu înseamnă că nu te poți bucura de artă și cultură. Fie singur, fie cu gașca sau familia, puteți urmări online show-uri, de la unele de stand-up și până la spectacole de teatru. Este comod, este accesibil și, cel mai probabil, mult mai ieftin. Pe de altă parte, puteți să vă organizați chiar și pentru un maraton de filme.


- În cazul în care îți dorești mai multă conectivitate cu cei din jur, dacă aveți această posibilitate, puteți să va întâlniți pentru o sesiune de board-games. Dacă din păcate nu puteți să vă vedeți fizic sau considerați că nu este sigur, internetul vine ca un cavaler pe cal alb. Există numeroase platforme online pe care puteți să vă distrați jucându-vă diverse titluri interesante, de orice fel.

Profită de acest anotimp frumos, încercând să te bucuri de natură, însă găsind și alternative pentru zilele când vrei doar să stai acasă, la căldurică. Nu te lăsa posomorât de temperaturi sau de ploile din ce în ce mai reci, gândește-te că ele se vor transforma curând în zăpada care aduce sărbătorile de iarnă. Încearcă să găsești bucurie în fiecare moment!

Ultimele Stiri
abonare newsletter