Actualitate

Nu poți să descarci Certificatul Verde? Primești ajutor la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj

La Biblitoteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, anagații sar în ajutorul persoanelor care nu știu cum să genereze și descarce Certificatul Verde.

 

 


Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj vine în sprijinul tuturor persoanelor interesate să genereze și să descarce certificatul Covid-19 pe suport electronic sau imprimat. 

 


„Este o inițiativă excelentă pentru care îi felicit pe colegii noștrii de la Biblioteca Județeană. Este nevoie acum, mai mult decât oricând, să venim în sprijinul acestor persoane care nu se descurcă singure. Descărcându-le sau listându-le certificatul verde le vom oferi acfestor persoane șansa de a avea o mai mare libertate de mișcare și de a își rezolva diversele probleme cu care se confruntă”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean.

De ce ai nevoie pentru Certificatul Verde?

Asistența se oferă la sediul central al bibliotecii, de pe Calea Dorobanților nr. 104, Sala de referințe și presă, parter vest, de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00. 


Totodată, asistența se oferă și la filialele de cartier: Filiala „Traian Brad” – str. Izlazului nr. 18, Filiala Zorilor – str. Observatorului nr. 1 și Filiala Grigorescu – str. Donath nr. 138.

În acest sens, doritorii trebuie să cunoască datele din actul de identitate și, după caz:


- luna când a fost efectuată oricare dintre dozele de vaccin, denumirea vaccinului administrat, județul în care s-a efectuat vaccinarea; sau 
- data efectuării testului al cărui rezultat este negativ la testul pentru SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea; sau 
- luna efectuării primului test al cărui rezultat este pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea.

CITEȘTE ȘI:


La mall, certificatul verde e OBLIGATORIU. Arafat face clarificări

 

De luni, doar cu certificat verde sau test COVID negativ în sediile ANAF și RAR

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter