Actualitate

Indiciile în cazul cântăreţei Mălina Olinescu arată faptul că a fost o sinucidere

<p>Indiciile în cazul decesului cântăreţei Mălina Olinescu arată că aceasta s-a sinucis, după ce poliţiştii au găsit, în urma cercetării locuinţei, cele două rânduri de chei ale apartamentului, în timp ce uşa era încuiată şi asigurată pe interior, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti remis luni Agerpres.</p>

„În urma cercetării locuinţei, în interior au fost găsite cele două rânduri de chei ale apartamentului. Uşa era încuiată şi asigurată pe interior, cheile fiind în broască, al doilea rând de chei fiind găsit în apartament. În dormitor au fost găsite mai multe reţete medicale, folii de medicamente, mai multe sticle de băuturi alcoolice (unele goale, altele consumate parţial), precum şi un singur pahar folosit. Decedata era îmbrăcată în haine de casă, papucii fiind găsiţi în balcon, în dreptul balustradei”, se arată în comunicat.

Potrivit Poliţiei, necropsia a stabilit că „moartea a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale consecinţa unui traumatism cranio-cerebral cu fractură de bază şi boltă craniană în condiţiile unui politraumatism cu multiple fracturi costale, de membre şi bazin şi rupturi viscerale prin lovire de corpuri dure şi plan neregulat, posibil în condiţiile unei precipitări”.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Citește și Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter