Actualitate

Scăpăm de frig și ploi în noiembrie? Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 25 octombrie - 22 noiembrie.

 

 


Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în prima parte a lunii noiembrie, iar în următoarea perioadă nu sunt anunțate ploi.

Săptămâna 25.10.2021 – 01.11.2021


Cu excepţia regiunilor nord-estice, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, temperaturile medii se vor situa sub cele specifice acestei perioade. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 01.11.2021 – 08.11.2021


Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în cele nord-estice şi la munte.

Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-estice.


Săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.


Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă deficitară în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

 

CITEȘTE ȘI

FOTO. Toamna a transformat Cluj-Napoca într-o operă de artă

Ultimele Stiri
abonare newsletter