Actualitate

Urmărire încheiată cu focuri de armă pe străzile din Turda! Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital

O urmărire spectaculoasă a avut loc noaptea trecută pe străzile din Turda, în rolul principal fiind mai mulți tineri care nu au oprit la semnalele polițiștilor.

Șoferul, bănuit că nu avea permis de conducere, se deplasa pe strada Victoriei din Turda în momentul în care polițiștii au încercat să îl oprească. Bărbatul de 28 de ani care se afla la volan a ignorat semnalele agenților și a continuat să se deplaseze.

După mai mulți kilometri, agenții de Poliție i-au ajuns pe fugari și i-au oprit după ce au tras mai multe focuri de armă spre pneurile mașinii în zona străzilor Nicolae Vlăduțiu cu Mărului.


În mașină se aflau mai mulți tineri, iar unul dintre a fost împușcat în timpul intervenției și a avut nevoie de îngrijiri medicale

„În autovehicul au fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, din Turda,  care nu poseda permis de conducere, precum și alți 4 pasageri. Unul dintre aceștia, un tânăr de 19 ani, din Turda, pasager în locul din dreapta-spate al autovehicului a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. În cauză au fost demarate cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente faptei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, au fost demarate verificări în ceea ce privește modalitatea de intervenție la eveniment”, a transmis IPJ Cluj.

abonare newsletter